Communicatie met ouders

De Pater van der Geldschool communiceert sinds start schooljaar 2019-2020 met ouders via één kanaal, Parro. Parro is een communicatie app wat speciaal ontwikkeld is voor het onderwijs. Parro is als app te downloaden op uw smartphone of tablet/i-pad, maar ook te bekijken via de pc. U maakt een eigen account aan en de leerkracht voegt u toe als volger van een groep. Op Parro posten wij diverse dingen, van vragen, leuke weetjes, foto’s van uitstapjes tot benodigdheden en huiswerk. Wij plannen met Parro ook onze ouderavonden. 

De cognitieve ontwikkelingen van uw kind kunt u volgen in het ouderportaal van Parnassys. Mocht u kort iets willen bespreken kunt u evt. na school binnenlopen bij de leerkracht van uw kind.

Bereikbaarheid van de ouders
Soms is het voor de school noodzakelijk onder schooltijd contact op te nemen met de ouders. Vooral als beide ouders werken, is dit soms lastig. We vragen u om uw gegevens in het ouderportaal van Parnassys up-to-date te houden. U kunt wijzigingen evt. ook doorgeven aan de groepsleerkracht van uw kind.

Bereikbaarheid van de school
Wij willen een goed bereikbare school zijn. Korte berichten kunnen altijd telefonisch of via Paro worden doorgegeven. Als u een gesprek wilt hebben met een medewerker van de school dan kan dat, maar niet altijd onmiddellijk. Als u een afspraak maakt met de schoolmedewerker, dan zorgt hij of zij ervoor dat er tijd en ruimte is voor het gesprek en de voorbereiding daarvan.

 

Protocol_indelen_leerlingen.pdf