Overblijven

Op onze school werken we met een continurooster. Dat houdt in dat de kinderen de gehele dag op school blijven en samen met de leerkracht(en) in de groep eten. Na de lunch hebben de kinderen pauze en spelen zij samen met andere groepen buiten. Dit is altijd onder leiding van de leerkrachten.

In het nieuwe schooljaar 2023-2024 gaan we hierin samenwerken met onze buurschool (van der Heijden) Zij gaan het komend schooljaar ook met een continurooster werken en dus blijven ook hun kinderen over. We hebben de handen ineen geslagen en gaan de pauzetijden gezamenlijk invullen en begeleiden. Fijn om dat op die manier binnen ons Kindcentrum te kunnen gaan doen.

Lunchen op school

We vinden het als school met het vignet “Gezonde school” belangrijk dat alle kinderen een goede en verantwoorde lunch hebben op school. We willen u dan ook vragen om hier aandacht aan te geven. Denk hierbij aan het niet meegeven van snoep, andere lekkernijen e.d. en bij voorkeur de kinderen water te laten drinken. In de ochtendpauze is een stuk fruit passend bij een gezonde school. Mocht uw kind de lunch een keer vergeten zijn dan lossen we dat samen op en hebben we als school altijd iets achter de hand. Mocht het zo zijn dat het dagelijks meegeven van een lunchpakket voor u als ouder/verzorger een uitdaging is dan horen we dat graag en kijken we samen naar een mogelijke oplossing.

De scholen beginnen weer: zo vul je de broodtrommel gezond én origineel | Koken & Eten | AD.nl